Algade 2A, 5500 Middelfart

Boligudlejningsejendom i Middelfart Centrum med 6 boliglejemål og et Galleri

Beliggende i Middelfarts gamle bydel overfor Middelfart Kirke ligger denne - en af Middelfart ældste ejendomme fra 1755 - med udsigt til havnen, Lillebælt og Broerne.
Ejendommen består af 2 bygninger beliggende på hjørnet af Algade og Smedegade og der er adgang til alle Boliglejemål igennem en slippe som går imellem de 2 ejendomme. Når man går ind igennem slippen kommer man til et hyggeligt gårdhavemiljø, som tjener til fælles brug for ejendommens lejere.
Hovedbygningen med front imod Algade har delvist bindingsværk og delvist pudset facade. Bygning 2 har pudset og malet facade. Begge facader mod vejen trænger til ny pudsning/maling. Imod gårdhaven er begge ejendommen pudset og malet, og fremstår pænt. Ejendommen har teglstenstag.
Lejemålene fremstår i almindelig stand med køkkener og badeværelser, som er ca. 25 år gamle og er udlejet til meget fornuftige huslejer. Der har aldrig i sælgers ejertid været tomgang i ejendommen. Det store boliglejemål på 90 kvm. er netop opsagt til fraflytning 1/7 2018. Sælger har valgt ikke at genudleje lejemålet p.t. for at give køber muligheden for evt. istandsættelse af lejemålet.
I kælderplan imod Algade er der indrettet et erhvervslejemål, som er udlejet til Galleri. Dette har været i ejendommen siden 2010.
Der er et fælles udhus/vaskehus i forbindelse med gårdhaven med vaskemaskine og tørretumbler med møntboks til ejendommens beboere.
Ejendommen er omfattet af den bevarende Lokalplan for den gamle bydel, og er tilkendt bevaringsværdi, dog ikke af særlig høj værdi, idet ejendommen er væsentlig ændret siden den oprindelig opførelse.
Benyt dig af chancen til at få en af disse markante byejendomme i Middelfart.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.