Elkærgyde 12, Binderup, 6091 Bjert

Flot moderniseret villa - ikke langt fra Binderup Strand

Skønt beliggende direkte ud til åbne marker og den skønneste natur samt udsigt til Skamlingsbanken.

Denne nydelige villa er i to plan og er omkranset af en skøn lukket have med et stort terrasseområde. Kun 3 km til Binderup Strand, ligesom der er kort afstand til Sdr. Bjert med god skole, daginstitutioner, dagligvareforretninger og sportsklubber

Villaens hvidpudsede facader og sortmalede træværk på gavlen skaber et flot førstehåndsindtryk. Det gode indtryk går igen indvendigt, hvor alle vægge og trælofter også er hvidmalede. Alle boligens rum har lyse parketgulve, med undtagelse af badeværelse, bryggers og entré, som har robuste klinkegulve.

I stueplan indeholder boligen et stort sammenhængende opholdsrum, som består af stue, alrum og køkken. Midt i rummet er der brændeovn, og de synlige bjælker giver et rustikt præg.
Det flotte, lyse køkken har stort amerikanerkøleskab og indbygget ovn i ståhøjde. I alrummet er der plads til et spisebord, og stuen kan både indrettes med sofagruppe og hyggekrog foran brændeovnen.

Stueplan indeholder også entré, hvorfra der er forbindelse til bryggers, et depotrum og kæmpe badeværelse med stor bruseniche.
Fra stuen er der trappe til tagetagen, som indeholder soveværelse med garderobe samt en hyggelig stue.

Rundt om havens græsplæne er der store træer og tætte buske. Solen kan nydes på den flisebelagte terrasse, og foran ejendommen er der en stenbelagt gård med bord og bænkesæt. Her kan man også parkere bilen.

Kort sagt en flot moderniseret villa med en skøn lukket have, tæt på strand, natur og dagligdagens fornødenheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.