Humlevænget 15, 6094 Hejls

Skønt total renoveret sommehus med god udsigt til vandet.

Stop, stands - hvis I leder efter en hyggeligt feriebase med en naturskøn beliggenhed, så er jeres bønner endelig blevet hørt. Fritidshuset på Humlevænget 15 står nemlig klar til jer og det er lige til at flytte ind i, en flot udsigt og et storslået naturområde, der på attraktiv vis erstatter dagligdagens vante kontoromgivelser med et skud frisk luft.

Fritidshuset er totalt renoveret og er beliggende på en dejlig grund på lukket vej, så huset ligger roligt uden trafik. De græsgrønne landskaber smelter næsten sammen med det store haveareal, og den høje, ugenerede beliggenhed med udsigt over området skaber de bedste forudsætninger for, at I kan nyde udelivet med sænkede skuldre.

Huset tager imod jer med åbne arme og en hyggelig atmosfære. Den store stue har kig til vandet og højt til loftet, direkte adgang til terrassemiljøet der er delvis overdækket. Opvarmningen er luft/luft varmepumpe supleret med den hyggelige brændeovn. Køkkenet består af lyse elementer og god spiseplads, badeværelset har separat bruseniche, og derudover tilbyder huset nogle gode værelser med sovepladser.

Ja, der er ingen tvivl om, at I med sommerbase på Humlevænget kan nyde en rolig og afslappende tilværelse. I løbet af ti minutter kommer man til Hejls Brugs, der byder på indkøbsmulighederne. Det velbesøgte sommerhusområde summer af liv, og vi forstår så sandelig hvorfor - uanset om I har fast base i nabobyen
Kolding, i Nordjylland, i det københavnske eller på fine Fyn, så står denne gode fritidshus-investering klar, når der skal slappes af.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.