Sdr. Kongevej 34, 6000 Kolding

Velbeliggende et-plansvilla i Kolding med mulighed for udnyttelse af førstesal

I et roligt og attraktivt kvarter i Kolding ligger denne gedigne gulstensvilla. Her er I tæt på indkøbsmuligheder, i gå-afstand til bymidten og med få minutter til E45 & E20 og dermed let adgang til hele landet. Desuden er her kort afstand til daginstitution, skole og flere gode fritidsmuligheder.

Ejendommen er i ét plan, med et rummeligt og praktisk bryggers med gulvvarme, gang, badeværelse, tre værelser - køkken, spise- og opholdsstue samt endnu et værelse eller kontor. Rummene er lyse og lette at indrette, og fra stuen er der udgang til den let vedligeholdte have, som også byder på to terrasser. Den ene af disse er vestvendt og desuden overdækket, så I får mulighed for at nyde de lyse sommeraftener på allerbedste vis. Der er monteret en stor markise ved terrassen.

Ejendommen fremstår generelt i rigtig fin stand og der er desuden mulighed for at udnytte førstesalen, hvis I har behov for mere plads. Arkitekttegninger til dette projekt foreligger, og det er godkendt i forhold til byggetilladelse.

En carport med et godt skur og værksted fuldender billedet af en dejlig ejendom.

Beliggenheden her er helt perfekt, især hvis børnene snart skal til at kigge på ungdomsuddannelse. Indenfor for få minutter på cyklen ligger bl.a. IBC (handelsskole), Syddansk Universitet og IBA Erhvervsakademi. Desuden huser Kolding to gymnasier, som begge er i cykelafstand eller en nem tur med bussen på en regnvejrsdag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.