Sønderbyvej 30, 6091 Bjert

ETPLANSVILLA MED UDESTUE OG MANGE VÆRELSER

ETPLANSVILLA MED UDESTUE OG MANGE VÆRELSER

Her er villaen til den store børnefamilie, der gerne vil bo tæt på skole, daginstitution og dagligdagens indkøb i et hyggeligt lokalområde otte kilometer fra Koldings mange tilbud. Bjert er en mindre by med et godt sammenhold, som afholder flere fælles arrangementer i løbet af året, f.eks. Sankthansaften. Byen har en idrætshal, der er udstyret med et motionscenter, og det er oplagt at blive en del af den lokale spejdertrop, da området er naturskønt med cirka fem kilometer til stranden.

Ejendommen har en dejlig have med en stor græsplæne, hvor børnene kan lege i ro og mag, mens I slapper af på en af de to terrasser, der har god plads til både spisebord og loungeområde. God plads er i det hele tage kodeordet for denne bolig, som med fem værelser er den perfekte løsning for familien med børn i alle aldre. De to værelser, der ligge lidt afsides ud til entreen, er en oplagt teenage-afdeling, mens mor og far kan bo tæt på de mindre børn i den anden ende af huset. Badeværelset er luksuriøst indrettet med spabad og separat bruseniche, så der kan komme lidt ekstra kulør på hverdagen, og stemningen er lys og indbydende med hvide fliser og elementer i træ, som skaber en hyggelig atmosfære.

Boligen er opført i 1971 og har to dejlige opholdsrum: en udestue samt et stort alrum, der ligger i forlængelse med køkkenet. Udestuen har trægulv og store, brede vinduer, der lader godt med lys slippe ind, og I har udgang til en sydvendt terrasse, hvor I kan nyde solen det meste af dagen i sommermånederne. Alrummet kan uden problemer indrettes med både spisebord og sofaarrangement, og en fritstående kogeø markerer køkken-arealet sammen med et hvidt flisegulv, der tager over fra alrummets parketgulv. Køkkenet har lyse elementer og en lys bordplade, hvor I nemt kan lave en godt måltid med hjælpe fra alle de sædvanlige hårde hvidevare - ovn, kogeplader, opvaskemaskine, køleskab - som selvfølgelig også er en del af køkkenet. Derudover består boligen af et depotrum ude ved entreen, samt et dejligt bryggers i husets nordlige ende.

Det vil glædes os at give jer en fremvisning af denne bolig, som kan blive et hyggeligt hjem for en stor familie.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.