Farrisvej 22, Ødis Bramdrup, 6580 Vamdrup

Energiklasse A træhus i smukke naturomgivelser, kun 10 minutter fra Kolding centrum.

Enestående mulighed for at få følelsen af at bo på landet, men alligevel tæt på skole, motorvejen og Kolding centrum.
Det skønne træhus med et fantastisk lysindfald, ligger på en vej med meget lidt trafik og har udsigt over markerne så langt blikket rækker.

Huset fra 2011 består af en rummelig entré med opbevaringsplads både i det klinkebelagte teknikrum der er stort nok til at bruge som afsætning og til at tørre tøj i, samt stort skab. Herfra adgang til det klinkebelagte køkken alrum, gennem den sprossede glas dør. Det store køkken har masser af bord-, skuffe og skabsplads, samt spiseplads så gæsterne kan nyde et glas vin mens man kokkererer.
Herfra adgang til den hyggelige stue, der ligesom alle rum i huset, har udsigt over markerne hvor dådyr og harer kan spottes dagligt, samt en flisebelagt ugeneret terrasse.
Fra køkkenet er der ligeledes adgang til bryggers med skabe fra gulv til loft der skjuler vaskemaskinen og via en mellemgang et master soveværelse med skab der kan laves om til walk-in. Samt et stort badeværelse med brus.

Førstesalen har en stor repos der kan bruges som hobby eller multirum samt to meget store værelser og en stue der også kan bruges som mastersoveværelse og er rummeligt nok til, at man kan bygge et walk-in her også.

Boligen er placeret i Ødis Bramdrup som ligger meget tæt på Ødis, med den idylliske natur. Blandt andet Ødis Sø, som er sognets samlingspunkt til Sankt Hans og de årlige aktivitetsdage. Desuden er der børnepasning og skole, hvortil børnene selv kan cykle til da der ikke er meget trafik, - og Vamdrup med butikker og indkøbsmuligheder. Mens du blot har 5 minutters kørsel til motorvejsafkørslen.

Haven er indrettet så den er let at vedligeholde og foran huset er der anlagt en stor flisebelagt terrasse, så man kan nyde solen fra denne side af huset også. Til bilerne er der en stor dobbelt garage med elektriske ledhejseporte.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.