Ødis Byvej 4, Ødis, 6580 Vamdrup

SMUK VILLA MED FLOTTE DETALJER OG MODERNE ELEMENTER I HYGGELIGE ØDIS

Sæt kursen mod Ødis Byvej 4, hvor jeres nye hjem venter; en flot og indflytningsklar villa, der er som skabt til familielivet.

Ejendommen møder jer med sin klassiske byggestil med tegltag og en nypudset facade, der er klar til at blive malet. Huset er opført i 1922, men er senere om/- og tilbygget i 1985, og står fuldstændig klar til indflytning. Indretningen er flot og up to date, men der er stadig smukke detaljer at opleve såsom den utroligt flotte, indbyggede brændeovn i stuen, de fine fyldningsdøre, stuklofterne og de lækre trægulve, der tilfører et strejf af herskabelig charme til hjemmet.

Planløsningen er gennemtænkt med værelsesafdeling på 1. salen og leverum i stueplan. Tilmed er der et badeværelse på hver etage, så I ikke skal tænke på køkultur tidligt om morgenen, når alle skal afsted på arbejde og i skole. I får tre soveværelser at finde jer til rette på, hvoraf to har egen skunk, så der er ekstra opbevaringsplads. Imens byder stueplan på to dejlige opholdsstuer og et lækkert
køkken-alrum, hvor der er rig plads til familiemiddage og weekendens gæster. Køkkenet er opført i et tidløst design, hvor de hvide elementer passer perfekt til træbordpladerne, imens køkkenøen samler rummet og skaber rammerne for et dejligt samtalekøkken.

Når vejret tillader det, kan I slentre ud på den vestvendte terrasse fra køkkenet og nyde eftermiddag- og aftensolen. Herfra breder den 870 m2 store grund sig som et blankt kanvas med grønne arealer, der bare venter på, at I giver jer i kast med at dyrke køkkenhave, installerer legeanlæg til familiens yngste eller inviterer til havefest og hygge i sommerperioden. Her er der helt igennem skønt.

Adressen er Ødis Byvej 4, en skøn beliggenhed i den hyggelige by af samme navn, som både har børnehus, forsamlingshus, kirke og skole, så I er sikret en nem og bekvem tilværelse. Skulle I alligevel trænge til luftforandring, så er der kort afstand til motorvejsafkørslen, og det tager ikke mere end tyve minutter at nå til Kolding. Bedst af alt er nok den dejlige natur, der omkranser byen og sætter jer tæt på
Ødis Sø - en naturskøn oase, der indbyder til friluftsliv.

Her vil I elske at bo!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.