Konstantin Hansens Vej 5, 6000 Kolding

Charmerende villahus nær byens centrum

På Konstantin Hansens Vej 5 ligger dette billedskønne villahus, der sagtens kunne optræde i et af guldaldermalerens motiver. Denne charmerende ejendom er oprindelig fra 1912, og er løbende blevet vedligeholdt inde som ude, blandt andet er det flotte mansardtag udskiftet i 2005, ligesom der er lavet dræn omkring huset. Til ejendommen hører en dejlig, solrig træterrasse i to plan med adgang fra køkkenet, hvilket gør det let at kombinere inde- og udelivet i hverdagen. Dertil kommer en dejlig have, som vender godt i forhold til solen og har mange hyggelige kroge.

Træder I inden for hoveddøren, venter der jer en yderst elegant bolig, hvor det moderne og det klassiske går hånd i hånd. Den indvendige modernisering er nemlig sket med respekt for husets historie, således at klassiske indretningsdetaljer er bevaret, såsom de originale plankegulve, der sammen med den svungne trappe og dannebrogsvinduerne giver boligen en helt særlig stemning, som ikke findes i nyere huse. Stueplanet er indrettet med to rummelige stuer en suite, hvilket udnytter hele boligens længde, og sikrer rummet et godt lysindfald gennem hele dagen. Husets fine indretning fortsætter i køkkenet, der er holdt i et tidløst og lyst design, og hvorfra I, som sagt, kan bevæge jer direkte ud på terrassen. På førstesalen har I tre lyse og indretningsvenlige værelser, og der er toilet i både stueetagen og på førstesalen. Med til boligen hører en dejlig kælder med egen indgang fra terrassen. Her var der oprindeligt skædderværksted, men i dag er kælderen shinet op til boligstandard og tilfører hjemmet yderligere 54 flotte bonuskvadratmeter. Kælderen er indrettet med et badeværelse, et bryggers samt et ekstra værelse, som enhver teenager vil elske. Her får I med andre ord et unikt hjem, der særligt henvender sig til det unge par eller børnefamilien.

Ejendommen er beliggende i et attraktivt og roligt boligområde nær byens centrum. Her kan I nyde en uforstyrret hverdag, hvor I har alt, hvad der får dagligdagen til at løbe rundt, inden for rækkevidde. Gode indkøbsmuligheder er lige om hjørnet med Fakta og Brugsen inden for ca 300 meter, mens Rema 1000 og Netto ligger i Seest, og på få minutter er I i Kolding midtby, hvor alt fra spisesteder og cafeer til dagligvarebutikker og specialforretninger ligger side om side. Som børnefamilie får I også glæde af den korte afstand til Sct. Michael skole, daginstitution samt gymnasium, ligesom det nærtliggende Stejlbjerganlægget er et dejligt grønt udflugtssted med bænke og legeplads samt en skøn udsigt over Kolding. Her kommer I hurtigt til at føle jer hjemme.

Velkommen til et hus, der skal opleves med egne øjne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.