Dalbygade 51, 6000 Kolding

Central beliggenhed, roligt nabolag, egen parkering.

* Villa-lignende ejerlejlighed
* 2 p-pladser
* Hyggelig gårdhave mod syd
* 2 børneværelser
* Lækkert køkkenalrum
* Stue med brændeovn
* Praktisk bryggers
* Stort badeværelse

Boligen har alt, man skal bruge i hverdagen med tre fine værelser, stort badeværelse, dejligt køkken alrum, dagligstue med brændeovn, og praktisk bryggers.

Lejligheden er højt beliggende med luft til alle sider og en flot udsigt over byens tage mod nord.

Indretningen er særdeles indbydende med fine trægulve i værelserne og dagligstuen, og klinker i gangareal, køkken og bad. Der er gulvvarme i køkken, bad, og bryggers.

Huset er gennemgående i en enormt fin stand.

Udendørs råder man over egen parkeringsplads med to holdepladser, nydelig forhave, og sydvendt gårdhave med god plads til, at man kan sidde ude og nyde privatlivets fred og ro.

Både køkken og bryggers har glimrende størrelser og møblementet er enkelt med hvide elementer og bordplader i massiv egetræ.
I bryggers er der vaskemaskine, tørretumbler og tørresnor.

Stuen indeholder brændeovn og giver god plads med mange indretningsmuligheder, hvor man sagtens kan få plads til både hyggeligt sofaområde, spisebord og måske endda en kontorplads.

De tre værelser giver også flere muligheder. Det største værelse er naturligvis oplagt som soveværelse, og de to værelser kan bruges som fx børneværelser, kontor eller hobbyrum.

Central beliggenhed med omkring 500 meter til dagligvarebutikker, 600 meter til gågaderne, 1 kilometer til Syddansk Universitet og IBC, 1.2 kilometer til banegården og 2 kilometer til motorvej E45.

Ring og bestil en fremvisning idag, eller brug knapperne herunder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.