Dalgade 12, 6040 Egtved

STOR GARAGE, FLOT FØRSTESAL OG GOD BELIGGENHED

Vi har nu fornøjelsen af at kunne udbyde denne dejlige familievilla, der egner sig godt til førstegangskøbere og mindre børnefamilier. Her kan man overtage et velbeliggende hus, der står i en glimrende stand med gode værelser og en stor og brugbar garage.

Velkommen til Egtved, hvor finder denne villa på en rolig og uforstyrret vej med kort afstand til centrum. Huset befinder sig på en rimelig stor grund med en stor indkørsel og have, der inviterer til både afslapning, havebrug og børneleg.
Indvendigt er huset holdt godt ved lige, så man her kan overtage et hus uden det store behov for renovation og modernisering. Særligt den flotte førstesal imponerer med loft, der går til kip, store skråvinduer og synlige loftsbjælker. Heroppe er der et åbent stueområde samt to værelser, og over de to værelser kan man anrette en lille hyggehems til husets mindste beboere. Begge værelser har fine størrelser med plads til både senge og skabsløsninger, og der kommer rigeligt lys ind ad vinduerne ud til haven.

Det naturlige samlingspunkt i huset er det omfangsrige køkken-alrum. Selve køkkenet har en størrelse, der muliggør at hele familien kan være samlet om madlavningen, og der er selvfølgelig alt i hårde hvidevarer. Der er åben forbindelse til alrummet, hvor pladsen er god nok til at have et stort langbord stående, hvor der også er plads til at have gæster med til bords, og brændeovnen kan levere supplerende varme i den kolde tid. Når solen skinner og vejret er til det, kan man træde direkte ud på den hævede træterrasse i haven, der vender mod syd. Det sidste værelse ligger på stueetagen og har store vinduespartier og masser af plads til at indrette efter behov, og husets badeværelse er rummeligt med en stor bruseniche og installation til vaskemaskine.

Husets garage indeholder familiens bil uden problemer, og der er gode anvendelsesmuligheder. Har man en pladskrævende hobby, eller vil man gerne have et stort værksted, så danner garagen de perfekte rammer for mange forskellige formål.

Egtved er en god by med en skole helt op til 9. klasse, der ligger under en kilometer fra boligen. Tæt derved ligger Egtved Hallen, der byder på mange forskellige aktivitetstilbud, og der bliver opført en svømmehal ved siden af. I byen er der desuden også flere indkøbsmuligheder og enkelte specialforretninger og spisesteder. Det aktive lokalliv har sin base i forsamlingshuset, og der er mange naturrige omgivelser at finde i området rundt om byen. Byen ligger centralt i landskabet, nærmest lige i midten af en firkant, der dannes af Vejen, Vejle, Kolding og Billund. Det tager højest tyve minutter at køre til en af førnævnte byer, og der er også faste busforbindelser hertil.

Alt i alt er her en fin mulighed for at kunne erhverve sig en fin bolig, der kan udgøre et dejligt hjem for en lille familie i mange år fremad.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.