Højervej 4, 6000 Kolding

Central beliggenhed med gåafstand til byens centrum.

Velholdt villa med skøn beliggenhed

Om I er børnefamilien på udkig efter et dejligt hjem, eller den ældre generation som vil flytte i noget mindre, er Højervej 4 i Kolding måske noget for jer.
Beliggende i et lukket og roligt kvarter i gåafstand til Kolding centrum og med under 1 km til skole, daginstitution, dagplejer og fodboldbane, er denne bolig særdeles velegnet til børnefamilien. Der er et stoppested blot 600 meter væk, så familiens yngste kan hurtigt komme ud i den store verden uden at skulle være afhængige af forældre, der kan køre dem. Der er mange gode supermarkeder tæt på, så I kan hurtigt få gjort de daglige indkøb. Som Danmarks 7. største by kan Kolding byde på et hav af forskellige butikker, restauranter og caféer. Der er mange tilbud indenfor kunst, musik og teater, og I finder helt sikkert også noget, som kan stille jeres kulturelle lyster. Med status som fjordby kan I også nyde livet ved eller på vandet, hvis der skulle være naturelskere gemt i familien.
Når I svinger ind på adressen, vil I straks bemærke den velholdte gule murstensfacade og den sirligt anlagte fliseindkørsel.
Udearealerne er super hyggelige, og den fine aflukkede have har flere ugenerede terrasser med kig ud over området. I forlængelse af garagen er der en overdækket terrasse, hvilket giver jer mulighed for at tænde op i grillen, også når det regner. Selve boligen kan byde på tre fine værelse, hvoraf de to af dem er med indbyggede skabe. Køkken, alrum og stue ligger i åben forbindelse med hinanden, hvilket skaber et skønt fællesareal for familien at være sammen på. Indretningen gør, at selvom I måske har gang i vidt forskellige aktiviteter, kan I stadig beholde følelsen af fællesskab. Køkkenet er med fyldningslåger og mørk bordplade, hvilket giver det et touch af moderne fransk landkøkken. Der er masser af god bordplads til at gå i gang med at forkæle familien med lækkerier. Den rummelige stue indbyder til hyggelige aftener med spil eller måske en god film. Fra stuen er der adgang til en dejlig udestue, hvor man snildt kan forestille sig at sidde med varm kakao en kølig efterårsdag, mens blæsten rigtig har fat.

En meget hyggelig villa i et dejligt kvarter i Kolding.

Har I lyst til at se mere? Så kontakt os for en fremvisning i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.