J.A. Petersens Park 59, 6093 Sjølund

Et skræddersyet paradis for storfamilien - med idyllisk udsigt til åbne marker!

Velkommen til J.A. Petersens Park 59 i Sjølund; en fantastisk perle, der straks danner levende billederne i hovedet med, hvor skønt livet kunne være her!

I får en gennemmuret og solid etplansvilla af nyere byggedato fra 2006, hvor der bestemt ikke er sparet på hverken kvalitet eller komfort. Samtidig er der tale om en familievilla med stort F - med fokus på plads, plads og atter plads.

Boligen, som fremviser 221 kvm, indeholder intet mindre end fem regulære værelser samt et lækkert master bedroom med privat tilknyttet badeværelse. Det siger sig selv, at dette hjem er som skabt til storfamilien, der gerne vil opfylde børnenes ønske om et værelse til hver! Her kan både børn og voksne indrette sig i private rammer, og der er tilmed rum nok til, at I også kan etablere et kontor, et legeværelse eller lignende.

Noget andet, som understreger boligens familievenlige potentiale, er tilstedeværelsen af to gode badeværelser samt et kæmpemæssigt bryggers med både vaskefaciliteter og skabsplads, så hverdagens praktiske pligter kan ordnes i et lyst og åbent miljø. I kan også se frem til gode fællesstunder i køkken-alrummet samt i stuen med brændeovn, hvor mad og hyggelige samtaler akkompagneres af udsigt til de åbne marker i forlængelse af baghaven. Som prikken over i'et er der gulvvarme i hele boligen på nær i kontoret og det tilstødende
værelse. Her kan I altså roligt rende rundt i bare tæer hele vinteren og hygge inden døre, uden at mærke til kulden udenfor.

I får de bedste betingelser for at opnå en god hverdag i familiens tegn her i Sjølund. Køleskabet kan blive fyldt op ved hjælp af den lokale Brugs, som står til rådighed små 800 meter fra matriklen, og lige om hjørnet ligger også Sjølund-Hejls Skole, som gør det nemt for ungerne selv at gå eller cykle til og fra deres timer. En ny stor og lækker multihal har også fundet vej til den rolige by, så I fortsat kan have et aktivt fritidsliv.

I den forbindelse kan I også se frem til at spendere tiden i naturskønne omgivelser. Ikke nok med at I selv bor med flot udsigt til åbne marker, hvor rådyr og andet vildt gerne kigger forbi jeres havegrænse, så ligger Sjølund også dejlig tæt på både skov og strand samt Skamlingsbanken!

Alt dette befinder sig bare 15 km syd for Kolding og med kun fem minutters kørsel til den nye motorvejsafkørsel i Vonsild, hvilket gør det effektivt at komme hurtigt rundt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.