Granhøj 1, 6051 Almind

209 etagemeter med rig mulighed for at samle bolig og erhverv i ét

Familiefolk, naturelskere, erhvervsfolk og andet godtfolk - læs med her!

Lige nu udbyder vi nemlig en utrolig dejlig villaejendom i hjertet af Almind, som er placeret naturskønt og roligt ca. otte kilometer udenfor Koldings historiske vingesus. Denne villa tilbyder et væld af kvaliteter, som bare står i kø for at præsentere sig for jer; så lad os bare kigge nærmere på hele herligheden:

Den familievenlige ejendom tilbyder simpelthen hele pakken! Først og fremmest får I et velholdt hus med god plads at boltre jer på - både ude og inde - men huset giver også andre muligheder. Hele stueetagen er indrettet i klassisk stil med mange gode værelser og de hyggeligste opholdsrum, mens kælderetagen på hele 60 kvadratmeter tidligere har været anvendt som tømrerværksted og således giver potentiale for erhvervsfolk og håndværkere, der drømmer om at have boligen og kontoret og/eller værkstedet samlet under samme tag.

Kælderen står opført i niveau med den lækre garage fra 2009, hvor man først kan parkere og dernæst benytte sig af kælderens private indgangsparti. Kælderen byder på et stort multirum fuld af muligheder; her kan vaskemaskinen og værktøjskassen snildt stå side om side. Som prikken over i'et er der fra kælderen direkte adgang op til den øvrige boligafdeling.

Og hvilken afdeling! Masser af plads og hygge er de centrale nøgleord for denne bolig, og især den charmerende pejsestue tilfører noget helt særligt til hjemmet. Her kan man nyde aftenerne i et varmt og rustikt rum, som ligger afskåret langt fra børnenes værelser, så man ikke forstyrres af højlydt leg og musik.

Rummet fremtræder med råt murværk, som sætter en helt unik stemning, når flammerne danser på den anden side af pejseglasset. Også rummets vinduer er præget af en helt særlig arkitektur; de aflange og smalle står i skarp kontrast til hele vinduesfacaden med fri udgang til terrassen - dermed smelter ude- og indeliv sammen.

Villaen indeholder dertil et super dejligt køkken med spiseplads og kvadratmeter nok til, at I kan invitere hele familien og venneflokken på besøg til fødselsdage og andre festlige begivenheder. Fire fantastiske værelser, et gæstetoilet og et kæmpe badeværelse med naturfarvede fliser slutter indretningen af.

Her får I kort og godt en yderst velholdt villa med karakteristiske træ/alu-vinduer og en legevenlig, lukket have. Foruden den tidligere nævnte garage kan ejendommen også bryste sig af en høj carport, som har de helt rigtige mål til campingvognen eller båden. Den har også været benyttet som overdækket terrasse til stor glæde og succes!

Hele denne pakke er beliggende i et lukket, børnevenligt område i gåafstand fra den lokale Brugs og skole her i Almind. Samtidig bor I attraktivt og tæt på Koldings mange tilbud samt tilkørslen til E45, så I kan nyde en udflugt til landets øvrige byer henover weekenden!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.