Når du involverer Ejendomsmægler Bonde i din bolighandel, får du en lang række fordele, du ikke finder andre steder. Fordi vi er et  andengenerations ejendomsmæglerfirma, har vi et helt unikt kendskab til lokalområdet, og samtidig har vi mange års erfaring i bagagen – og det kommer naturligvis dig til gode uanset om du er køber eller sælger.
Hos os får du:
• Et lokalkendskab langt ud over det sædvanlige
• Personlig kontakt med en fast mægler
• Professionel rådgivning om køb og salg af bolig
Manden bag Ejendomsmægler Bonde er Michael Bonde, der selv er født og opvokset i Kolding. Han er oprindeligt uddannet håndværker i 1995, men ejendomsmæglerfaget tiltrak sig opmærksomheden, og i 2005 blev han uddannet ejendomsmægler, mens titlen som købermægler blev tilføjet i 2016.

Bestil vurdering

Når vi sælger din bolig, får du glæde af en unik kombination af godt gammeldags lokalkendskab og moderne online markedsføring.
Vi kender lokalområdet helt ned i de mindste detaljer, og kan fortælle potentielle købere alt det, de gerne vil vide, når vi viser din bolig frem.
Samtidig er du sikret en fast, personlig kontakt på vores kontor, så det altid er den samme ejendomsmægler, der håndterer netop din bolig. På den måde risikerer vi ikke, at vigtige informationer går tabt, og du ved altid, hvem du skal henvende dig til. At vores mægler lærer din bolig rigtig godt at kende er bare en ekstra, positiv sideeffekt.
Selvom vi lægger vægt på personlig kontakt og et indgående kendskab til lokalområdet, ved vi godt, at den første kontakt til de potentielle købere skabes på nettet. Derfor tilbyder vi de mest effektive former for online markedsføring, og vi holder os løbende opdateret, så vi kender de nyeste metoder, der kan hjælpe din bolig til at blive set af flere.